vaandels.jpg

Vereniging

Voor contact met het bestuur van de vereniging over diverse zaken kunt u een e-mail versturen aan de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ledenadministratie

Voor alle informatie over uw lidmaatschap kunt u een e-mail versturen aan de penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kwartaalblad

Voor contact met de hoofdredactie kunt u een e-mail versturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of de eindredactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website

Indien u als lid van de vereniging informatie heeft voor diverse rubrieken van de website, te weten Nieuws, Boeksignalering, of een bijdrage heeft voor Recent Onderzoek kunt u een e-mail versturen van de webbeheerder:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..