medailles.jpg

Het kwartaalblad Mars et Historia biedt met thans meer dan 50 jaargangen een enorme verscheidenheid van honderden artikelen op het gebied van voornamelijk de Nederlandse militaire geschiedenis.

Studenten, auteurs en wetenschappers op het gebied van militaire geschiedenis, alsmede leden, scholieren en alle anderen bieden wij de mogelijkheid aan om uit het rijke en diverse aanbod van artikelen te zoeken naar die onderwerpen, welke zij kunnen gebruiken voor hun onderzoek, publicatie of werkstuk.

Raadpleeg de momenteel geïndexeerde artikelen van de jaargangen 1 t/m 51 (1966-2017) via de Systematische Trefwoorden Catalogus.

Voor het aanvragen en bestellen van artikelen kunt u terecht in onze webwinkel. Leden van Mars et Historia kunnen gratis gebruik maken van deze service!

Publicatievoorwaarden

Indien U voor uw onderzoek en/of publicatie op enigerlei wijze gebruik maakt van artikelen of andere informatie afkomstig uit het kwartaalblad Mars et Historia, gaat u bij aanlevering en/of gebruik hiervan automatisch akkoord met een verwijzing hiernaar in annotaties/bibliografie, voorwoord of andere verantwoording met volledige beschrijving van het artikel, te weten: titel, auteur, naam van het blad, aflevering en jaargang, en paginanummers.