infanterie.jpg

 

2022

22 april  - Lustrumsymposium rondom het thema camouflage

Op zaterdag 9 april 2022 organiseert de vereniging Mars et Historia een symposium over het thema camouflage in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg.

Sprekers van binnen en buiten de vereniging zijn aangetrokken voor een dagvullend programma, welke binnenkort verder bekend gemaakt zal worden. Onderwerpen zullen in de breedste zin over het onderwerp camouflage besproken worden.

Leden en introducés zijn allen van harte welkom op deze dag.

Kosten voor deelname bedragen € 35,00 per persoon en aanmelding kan tot 1 maart a.s.

Op deze dag wordt u allen ontvangen met koffie, een lunchbuffet en afsluitend een borrel met gelegenheid om met elkaar na te praten.

Aanmelden kan door u per mail aan te melden bij de penningmeester dhr. Wim Adriaansen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch via 076-541 20 54. Vermeld bij aanmelding uw naam en de eventuele naam van de introducé.

Het bedrag van € 35,00 p.p. kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL44RABO0147889537 van Mars et Historia onder vermelding van 'symposium camouflage'.

Meer informatie over het programma volgt spoedig.

Hou ondertussen de website in de gaten voor bijdragen over het onderwerp camouflage

 

Vorige activiteiten die door Mars et Historia zijn georganiseerd vind je terug op de pagina Vorige Activiteiten.

 ------

ZIJN ER NOG MEER ACTIVITEITEN?

Jawel. Op onze Nieuwspagina informeren we regelmatig alle leden over diverse evenementen, conferenties, tentoonstellingen, militaria beurzen, etc., met betrekking tot de militaire geschiedenis (van Nederland). Omdat die berichten weer snel verdwijnen, herhalen we ze hier voor ieders gemak als relevante link naar alle informatie.

Beleg van Naarden 1814. Naar schilderijen en prenten van Pieter Gerardus van Os. Tentoonstelling in het Vestingmuseum te Naarden vanaf 1 okt. 2020.

WO2 musea. Overzicht van allerlei musea en andere centra met hun vernieuwde collecties n.a.v. 75 Jaar Bevrijding. 

Houd u er rekening mee dat vanwege het huidige corona virus evenementen en bijeenkomsten afgelast worden. Denk aan uw gezondheid!

 

Leden van Mars et Historia kunnen ook onderling afspreken om samen naar evenementen te gaan, om zo de onderlinge band en belangstelling voor de militaire geschiedenis aan te halen. Voor onderlinge afspraken bevelen we van harte ons eigen online forum aan. Prik een datum op je kalender!