medailles.jpg

2019

16 november - Algemene Ledenvergadering

Locatie: Marechaussee museum te Buren.

  • 10.00 uur - ontvangst met koffie
  • 11.00 - 11.45 uur - Algemene Leden Vergadering
  • 11.45 - 12.00 uur - Toelichting op de website van de vereniging door de webmaster, Erwin Muilwijk
  • 12.00 - 12.30 uur - Herinrichting en toekomst Marechaussee museum, door de directeur René Parijs
  • 12.30 uur - lunch (zelf meenemen of een lunchpakket bestellen)
  • 14.00 uur - gratis museumbezoek langs de nieuwe inrichting!
  • 15.30 uur - borrel

Aanmeldingen voor deelname aan de ALV graag opgeven aan de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname aan de ALV is uitsluitend voor leden van Mars et Historia en is gratis. Voor een lunchpakket kunt u € 25,- overmaken aan de penningmeester op rekeningnummer: NL44RABO 0147 889 537, o.v.v. lunch ALV 2019.

Het museum bevindt zich aan de Weeshuisstraat 9 te Buren; voor meer informatie over bereikbaarheid met auto, openbaar vervoer en parkeren raadpleegt u de website: Marechaussee museum.

  

Activiteiten die door Mars et Historia voorheen zijn georganiseerd vind je terug op de pagina Vorige Activiteiten.

 ------

 ZIJN ER NOG MEER ACTIVITEITEN?

Jawel. Op onze Nieuwspagina informeren we regelmatig alle leden over diverse evenementen, conferenties, tentoonstellingen, militaria beurzen, etc., met betrekking tot de militaire geschiedenis (van Nederland). Houd deze pagina dus in de gaten, of gebruik de zoekfunctie rechtsboven op deze website, om te zoeken op dergelijke trefwoorden.

Je kunt op de Nieuwspagina ook gebruik maken van de tags 'Militaria', 'Evenementen' en 'Musea en tentoonstellingen'. Deze tags staan ook bovenaan deze pagina; klik er op en alle informatie wordt chronologisch gepresenteerd met de laatste updates bovenaan.

Leden van Mars et Historia kunnen ook onderling afspreken om samen naar evenementen te gaan, om zo de onderlinge band en belangstelling voor de militaire geschiedenis aan te halen. Voor onderlinge afspraken bevelen we van harte ons eigen online forum aan. Prik een datum op je kalender!