medailles.jpg

Op vrijdag 16 september presenteren acht sprekers elk in een half uur durend betoog een boeiend en diepgravend inzicht over hun onderwerp.

Eén van hen is Luitenant-generaal b.d. der Koninklijke Luchtmacht dr. Dirk Starink, o.a. verbonden aan onze vereniging als lid van de redactie van ons kwartaalblad Mars et Historia. Zijn bijdrage is getiteld 'Het Nederlandse denken over luchtverdediging in het Interbellum'.

Wat is er nu leuker om je voorafgaande aan ons symposium al enigszins op dit onderwerp in te lezen?! Wel, dat is nu precies wat we de komende periode gaan doen. Er voor zorgen dat u als geïnteresseerde om deel te nemen aan ons symposium, gelijkwaardige informatie aangeboden krijgt en zo een indruk heeft over hoe interessant ons symposium zal worden.

Vandaar dat het bijzonder aangenaam is dat wij al in onze menu-rubriek Recent Onderzoek de volgende studie kunnen aanbieden: Operationele vaardigheid van de luchtmacht tijdens het Interbellum.

Uiteraard zal dhr. Starink een geheel eigen lezing verzorgen op ons symposium, waarvoor we u allen van harte uitnodigen om daar aan deel te nemen.