vliegtuigen.jpg

2017

SYMPOSIUM HOLLANDSE KRIJGSGEVANGENEN - 29 September

Museum Vlaardingen, Vereniging Mars et Historia en Holland Historisch Tijdschrift organiseren op vrijdag 29 september 2017 vanaf 13.00 uur een symposium, waar vanuit diverse invalshoeken het thema Hollandse Krijgsgevangen nader wordt belicht. Verschillende gerenommeerde historici zullen een lezing geven en met u in gesprek gaan.

Het volledige programma zal binnen enkele weken bekend worden gemaakt. De kosten voor het symposium bij Museum Vlaardingen, bedragen € 6,-, inclusief hapje en drankje. U kunt betalen op rekeningnummer NL44 RABO 0147 8895 37 t.n.v. Mars et Historia o.v.v. Hollandse Krijgsgevangenen en zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

   
   

NAJAAR 2017

Algemene Leden Vergadering - Datum en programma nog nader bekend te maken. 

ZIJN ER NOG MEER ACTIVITEITEN?

Jawel. Op onze Nieuwspagina informeren we regelmatig alle leden over diverse evenementen, conferenties, tentoonstellingen, militaria beurzen, etc., met betrekking tot de militaire geschiedenis (van Nederland). Houd deze pagina dus in de gaten, of gebruik de zoekfunctie rechtsboven op deze website, om te zoeken op dergelijke trefwoorden. Je kunt op de Nieuwspagina ook gebruik maken van de tags 'Militaria', 'Evenementen' en 'Musea en tentoonstellingen'.

Leden van Mars et Historia kunnen ook onderling afspreken om samen naar evenementen te gaan, om zo de onderlinge band en belangstelling voor de militaire geschiedenis aan te halen. Voor onderlinge afspraken bevelen we van harte ons eigen online forum aan. Prik een datum op je kalender!